Per burrin nuk kam ndjenja, qe 11 vite martes unë jetoj e pa kënaqur dhe jam duke kërkuar një të dashur sekret…

Jam 33 vjeqare, kur isha une ne moshe 19 vjet isha e dashurar me një djalë, por që fati ishte ashtu që ai iku jashtë shtetit dhe atje u martua me një të huaj në fillim për ti rregulluar letrat, por ende ai jeton me te.

Babi im me fejoj me nje djal tjeter se Kurr se kisha takuar ne jetë, por une nuk kisha cfarë te bëj sepse sipas zakonit nuk i kthehet fjala babait.

Pas 2 viteve u martova me burri se Tash jetoj me ta qe 11 vite as një her Nuk e kam dashur,,,jet vazhdon keshtu pas 12 vitev martes kam vendosur se kështu nuk jetohet edhe unë kam dëshirë ta ndjej knaqësin me ndonjë mashkull që do të knaqeshim, por që të jetë i sigurt se nuk do ti tregoj gjithë botës për lidhjen tonë, por të jetë shumë sekrete,,,merrni të dhënat e mija këtu në hapsirën më poshtë dhe mu lajmroni sa më parë deri ta gjej një burrë vetëm për takime sekrete, sepse dua që t´i ruaj fytyrën së pari familjes time, por edhe burrit tim pasi mendoj se nuk është e ndershme t´i turpëroj.

Be the first to comment on "Per burrin nuk kam ndjenja, qe 11 vite martes unë jetoj e pa kënaqur dhe jam duke kërkuar një të dashur sekret…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*