Për disa javë nuk e dinte se mbante në kuletë tiketën fituese të 32 milionë eurove

Një grua në Gjermani për disa javë nuk ka qenë në dijeni se në kuletën e saj e ka një tiketë që e shpallte fituese të gati 33 milionë eurove në lotari.

45-vjeçarja tha se “ende trullosem nga mendimi se pa kujdes mbaja gati 33 milionë euro në kuletë për disa javë””.

Ajo ishte fituesja e vetme e shortit të tërhequr më 9 qershor, ndërsa tiketën e kishte blerë pë 1 euro e 20 cent.

Gruaja fituese synon që paratë t’i shpenzojë për një jetë të shëndetshme dhe për mjedis.

Be the first to comment on "Për disa javë nuk e dinte se mbante në kuletë tiketën fituese të 32 milionë eurove"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*