Për të bërë një foto me “shac a je çu” duhet të paguani, ajo tregon shumën

Zoje Kurti-Kelmendi, e cila në kohën e karantinës ka thyer rrjetet sociale, me videon e saj drejtuar burrit duke i thënë “shac a je çu”, tashmë është bërë e famshme dhe e njohin kudo.

Ajo po ashtu në rrjetin social Facebook, ka hapur një grup të quajtur “Zemrat e Zojës”, ku shfaqet shpeshherë me video live.

Kësaj here ajo ka treguar se shuma që duhet paguar për të bërë një foto me të, është 5 euro.

Be the first to comment on "Për të bërë një foto me “shac a je çu” duhet të paguani, ajo tregon shumën"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*