Përlotet Nasim Haradinaj derisa flet për familjarët, sot ka vazhduar gjykimi

Sot, në Gjykatën Speciale të Kosovës në Hagë ka vazhduar gjykimi ndaj Nasim Haradinajt.

Gjatë kësaj seance, ish-nënkryetari i OVL-së, Nasim Haradinaj është emocionuar gjatë leximit të fjalimit të tij, në momentin kur përmend anëtarët e familjes së tij.

Haradinaj u arrestua më 25 shtator 2020 në Prishtinë dhe u transferua në njësinë e paraburgimit të DHSK-së.
Aktakuza ndaj tij u konfirmua më 11 dhjetor 2020 dhe u bë publike më 14 dhjetor 2020.

Be the first to comment on "Përlotet Nasim Haradinaj derisa flet për familjarët, sot ka vazhduar gjykimi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*