Plaku 65 vjeçar dhe nipi i tij ende i Ri më paguajn extra për… Punoj si shtëpiake në një familje të pasur në Tiranë

Meqenëse nuk gjet punë tjetër u detyrova të gjej një punë cfardo qoftë ajo vetëm e vetëm që mos të rrija si parazite në shtëpi.

Punova si shtëpiake dhe familja ku punoj janë shumë të pasur. Këtë verë, unë e fillova punën nga një çift i martuar, një kir urg dhe një avokate e që janë shumë të pasur dhe të sjellshëm, duket se nuk janë të njejtë sikur prindi dhe djali i tyre ende i pa pjekur në moshë.

Ata shkojnë heret në punën e tyre dhe une mbetem vetëm me plakun dhe djalin e tyre. Pas disa ditësh që kalova aty duke shërbyer unë e vërejta se plaku më shikonte me një shikim më ndryshe, por nuk dyshoja fare…por një ditë ai më kërkoi ti ndihmoja të bënte dush në banjo me arsyetimin se nuk po ndjehet mirë dhe normal une i ndihmova pa dyshuar asgjë…po Ai e kishte pasur me hile…

Filloj ti heq rrobet në prezencën time dhe kur desha të dali jashta nga banjo ai më kërkoj ti ndihmoja të pastrohej…më luti dhe më ofroj edhe pagesë extra për këtë punë…Nuk e refuzova sepse mendova se do ta humbi punën…Plaku e kishte me sherr…normal se ashtu edhe e shikova poshtë ju kishte forcu,ar plakut…i madh dhe me një kokë të trashë… drejtoj ujin e dushit nga une dhe më lagu. Më tha tani që je lagur futu bëj dush edhe ti dhe më ngrhu nga beli. Të dy përfunduam nën dush dhe me të vërtet plaku kishte pasur nevojë sepse ka një kohë të gjatë kishte mbetur pa grua.

E gjitha kjo kaloi, por ajo që ndodhi ishte se nipi i tij na kishte zbuluar dhe kishte bërë disa filmime me të cilat vazhdimisht po më kërkon që ti bëj qejfin ndodh edhe nga dy hera në ditë. Nganjëher edhe po lodhem, ata po më paguajn shumë mirë për këto shërbime edhe pse kam drojen se kështu mund ta vazhdoj edhe me njerëz të tjerë sepse tani edhe jam adaptuar dhe po ma kërkon edhe trupi disi, nuk po mund të kaloj ditë pa e bërë një her së paku.

Be the first to comment on "Plaku 65 vjeçar dhe nipi i tij ende i Ri më paguajn extra për… Punoj si shtëpiake në një familje të pasur në Tiranë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*