“plaku” i tërb,uar, mu hakmor me s*ks të ashpër, unë mendova se do bëjmë vetëm ledhatime

Djalë i tërbuar, ai u hakmor me seks të ashpër. Unë thjesht e lëpiva dhe pastaj ai nuk më pyeti e futi brenda meje, ajo që ma bëri ai më çme,ndi ishte fantazi që vetëm e kisha ëndërruar.

Kur u lidha me një më të vjetër rreth të 50 unë kisha pak përvojë me ishin tim që ishte afërsisht moshatar me mua dhe sa herë që u takonim ne vetëm ledhatoheshim ashtu ishim të pa përvojë dhe ashtu mendova edhe me “plakun” ta quaj ashtu se ishte shumë i fortë dhe qefli i madh. Më dha shumë përvojë në dashuri.

Qysh në takimin e dytë ai më ftoi të shkonim në banesën e tij dhe të kalonim kohën aty. Ishte një film që nuk më shikohej dhe fillova ta prek nëpër pjesë që i dija se ju pëlqen meshkujve, nisi ti…, ma kapi kokën ma shtyu nga poshtë. Dhe kur filloi ai aksionin e tij më bëri sikur po shikoja film. Më rrëmbeu fare dhe që nga ajo natë unë më nuk shkoj asnjëherë me djem të rinj, por vetëm me ata që e din si duhet ta tër,bosh një meraklije që të kujtoj për një kohë të gjatë.

Be the first to comment on "“plaku” i tërb,uar, mu hakmor me s*ks të ashpër, unë mendova se do bëjmë vetëm ledhatime"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*