Polici boshnjak me uniformë të Kosovës fyen popullin shqiptar dhe nxít u rrejtje… (FOTO)

Pjesëtari i po licisë së Kosovës nga komuniteti boshnjak, Safet Sajo Civovic ka zhvilluar një vizitë tek një mik i tij.

Krahas personit që ai ka pozuar (identiteti i të cilit nuk dihet), përmes përshkrimit ai ka nxitur urr ejtje përballë shqiptarëve duke bërë edhe propagandë.

“Isha i nderuar të vizitojë këtë mik të madh- Shefin në Dobrushë i cili u bëri ballë terr oreve shqiptare. E mëshiroftë Zoti”, ka shkruar ai krahas kësaj fotografie.

Megjithëse Civovic-it i është besuar uniforma e pjesëtarit të Pol icisë së Kosovës, i cili punon në pikën kufitare Kullë, duket se kjo nuk e ka bërë që ai të zbutë urre jten dhe mllefin ndaj popullit shqiptar.

Be the first to comment on "Polici boshnjak me uniformë të Kosovës fyen popullin shqiptar dhe nxít u rrejtje… (FOTO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*