Princi i Libofshës që ishte i lidhur me ish-Missin shqiptar: Kur e bën treshe nuk prishet familja

Lidhja mes modeles Egla Harxhi dhe fotografit Aleksander de Basaville, i njohur ndryshe dhe si Princi i Libofshës, është një ndër lidhjet më të komentuara të showbizz-it në Shqipëri.

Mar rëdhënia e tyre treshe me një vajzë tjetër të quajtur Alesia ka qenë në qendër të vëmendjes së mediave rozë, një marrëdhënie e cila nuk i ka shpëtuar as kr itikave.

Së fundmi i ftuar në emisionin “Expuls” Princi i Libofshës ka thënë se një marrëdhënie e tillë nuk e prish familjen, përkundrazi sipas tij nëse je i drejtpërdrejtë dhe i thua gjërat ashtu si ti i ndjen është një sukses i madh.

“Mashtrimet dhe gjërat e rreme mund ta prishin një lidhje. Nëqoftëse ti je i drejtë dhe transparent është suksesi më i madh”, tha ai. Egla Harxhi dhe princi i Libofshës u bënë prindër të një fëmije, të cilën e quajtën Luçifer.

Be the first to comment on "Princi i Libofshës që ishte i lidhur me ish-Missin shqiptar: Kur e bën treshe nuk prishet familja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*