Profesori i Matematikës i la porosinë gruas së tij..por mesazhi që i ktheu ajo e bëri për ujë të ftohtë

Profesori i matematikës para se të nisej për në punë, i la gruas së vet një porosi me këtë përmbajtje:

“E dashur grua! Ti me siguri je e vetëdijshme se tani i ke mbushur 54 vite dhe une kam kërkesat dhe dëshirat që ti tani më nuk mund i bën me kualitet të mirë dhe të më plotësosh ashtu si janë nevojat e mija. Shikuar nga të gjitha aspektet ti je një grua e mirë dhe martesa e jonë është e knaqëshme dhe shpresoj se kjo letër nuk do të ju lëndoj. Pas orarit të punës unë do të shkoj me asistentet time 24 vjecare në një Motel dhe do të kthehem nga mesnata.

-“BURRI I JAUJ”!

Në momentin që i ofrohet recepcionit të Motelit i arrijnë disa porosi në celular dhe mes të tjerave edhe mesazhi nga gruaja e tij, e cila i kishte i shkruar: I dashuri burrim im edhe ti je 54 vjecar dhe në kohën kur ta lexosh këtë mesazh unë do të jam në motelin tjetër me kamarierin 18 vjecar nga Kafiteria afër neve dhe ti si mametematiknat gjenial e kupton se me shumë herë shkon 18 te 54 se që shkon 24 në 54.

“MOS ME PRIT GRUAJA E JUAJ”!

Be the first to comment on "Profesori i Matematikës i la porosinë gruas së tij..por mesazhi që i ktheu ajo e bëri për ujë të ftohtë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*