Pse meshkujt duan marrëdhënje në mëngjes e femrat në mbrëmje?

Femrat pëlqejnë ta bëjnë gjatë natës e meshkujt në orët e para të mëngjesit.

Me siguri e keni vënë re ere,ksionin e mëngjesit te partneri por preferoni të vazhdoni të flini.

Shkaku s’është mungesa e interesit, por se burrat e gratë kanë prodhim të ndryshëm të testoster onit.

Sipas studimeve femrat janë të interesuara për aktivitetin sek,sual në mbrëmje në orët 11:00-2:00 të mëngjesit, meshkujt preferojnë agimin, mes orëve 06:00-09:00 mëngjes.

Praktikisht një odise oraresh që nuk përputhen kurrë, meshkujt prodhojnë sasi të mirë testosteroni para zgjimit, 25-50% të totalit që prodhojnë gjatë ditës e femrat në mëngjes kanë nivele të ulëta të sepse nivelet e tyre rriten me kalimin e orëve dhe më shumë prodhohet gjatë ovulacionit.

E rëndësishme është të bëjmë disa orë të mjaftueshme gjumi që ndikon edhe në rritjen e niveleve të testosteronit por cila është rruga e mesme? Se ksi pas dreke? Zakonisht jo.

Meshkujt në shumicën e rasteve dorëzohen në diktatin e femrave e bëjnë se ks gjatë natës.

Be the first to comment on "Pse meshkujt duan marrëdhënje në mëngjes e femrat në mbrëmje?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*