Pushuesi rrezikon mbytjen në Shëngjin, si u shpëtua në momentin e fundit nga vrojtuesi i plazhit

Një pushues është shpëtuar sot në plazhin e Shëngjinit nga një roje bregdetare, i cili rrez ikoi të mbytej.

Bëhet me dije se vrojtuesi i plazhit Robert Neçaj ka parë një burrë të kthyer përmbys duke pirë ujë, dhe menjëherë ka ndërhyrë për t’i dhënë ndihmën e parë nëpërmjet reaniminit kardio-pulmonar, duke e rikthyer atë në jetë.

Ndërkohë për ndihmë më të specializuar kanë mbërritur edhe autoambulanca duke e dërguar në spitalin e Lezhës.

Be the first to comment on "Pushuesi rrezikon mbytjen në Shëngjin, si u shpëtua në momentin e fundit nga vrojtuesi i plazhit"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*