Qeveria ndriçohet me flamurin shumëngjyrësh: Kurti vjen me mesazh

Qeveria e Kosovës është ndriçuar nga flamuri shumëngjyrësh, duke shënuar kështu Ditën Ndërkombëtare kundër Hom ofobisë, Tr ansfobisë dhe Bif obisë.

Kjo vjen si solidarizim me personat e komunitetit LGBTIQ+.

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, postoi një fotografi të ndërtesës së Qeverisë me flamurin shumëngjyrësh, derisa tha se jemi të gjithë barabartë, edhe nëse dallojnë në besim apo orientim.

Ai bëri thirrje që të gjithë të ngriten kundër çdo paragjykimi, jo vetëm në këtë ditë por çdo ditë.

“Në #IDAHOT, në shenjë solidariteti, ndërtesa e qeverisë sonë u ndez në. Di skriminimi na ndan dhe na ndan. Ne mund të ndryshojmë për sa i përket orientimeve dhe besimeve tona, por të gjithë jemi të barabartë. Le të ngrihemi kundër të gjitha llojeve të paragjykimeve, jo vetëm sot, por çdo ditë’’, shkroi Kurti.

Be the first to comment on "Qeveria ndriçohet me flamurin shumëngjyrësh: Kurti vjen me mesazh"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*