Reciprociteti me serbinë, Kurti tregon kur do të vendoset: “Për ne barazia është vlerë”

Kryeminsitri i Kosovës Albin Kurti sërish ka folur për mundësinë që ndaj Serbisë të vendoset masat e reciprocitetit. Por ai nuk ka dhënë datë ose javë ose muaj se kur mund të ndodh një gjë e tillë.

“Reciprocitetin nuk e shohim si mjet për hakmarrje por si koncept që derivon nga vlera e barazisë, për ne barazia është vlerë.

Kur te jemi gati me siguri se do të njofteheni dhe e merrni vesh”, ka thënë ndër të tjera kryeministri Kurti.

Be the first to comment on "Reciprociteti me serbinë, Kurti tregon kur do të vendoset: “Për ne barazia është vlerë”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*