Rrëfimi i plakut: studentja e urtë e ngriti pak minifundin, nuk kishte asgjë përfundi, pastaj u përshtat me ritmin e fortë

Ky rrëfim ndoshta nuk do ti pëlqej shumë prej lexuesve dhe do të më gjykojnë si një plak matuf që e kam shfrytzuar rastin, por nëse e lexoni deri në fund do ta ndrroni mendimin e juaj negativ për mua.

Unë kam punuar si profesor në universitet dhe tani jam në pension, por në shtëpinë time mbaj edhe student me qera për një pagesë të vogël mujore duke i ditur kushtet e studentëve në këto kohë. Në njërën dhomë i kam tri vajza që studjojnë arkitekturen dhe njëra nag ato e qau hallin e tyre nga lënda e matematikes se po kan shumë probleme ta mësojnë dhe kërkoj të ju gjeja një kurs nga Matematika.

Unë kam qenë për shumë vite prof i Matematikes dhe ju afrova kursin pa asnjë pagesë shtesë, vetëm të ju ndihmoja.

Ato pranuan me gjithë knaqësi tu mësoja matematiken dhe ditët e para shkonte krejt në rregull, por njëra nga ato si shumë shpesh vinte tek dhoma ime ti jepja sqarime shtesë dhe nuk përtoja ti tregoja sepse edhe ashtu nuk jam i angazhuar me asnjë punë.

Para dy netëve ajo erdhi pas orës 1 pas mesnate drejt e në dhomen time me fletoren në dorë duke më kërkuar falje për disa këshilla. U ngrita ashtu në pizhame si isha dhe u ulem në tavolin,,,ajo filloj të afrohej, ma vendosi këmbën e saj mbi timen e pastaj e lëshoj dorën fare poshtë te une duke e ngritur minifundi dhe vërehej se nuk kishte asgjë poshtë minifundit. Me gishtat e saja filloj sikur pa qëllim të prekte aty ku nuk reziston një burrë(më falni për shprehjet). Mu bë dru fare dhe ajo nuk ndalonte, e,,pyeta se po e bën me qëllim apo pa dashje,,,?

Ajo nuk foli fare dhe futi dorën krejt brenda,,,më vinte turp por nuk kisha si të ja bëja…u ngrit e fiku driten se mos na shuh kush bga dritarja dhe u shtri aty afër,,,unë si me përvojë me gjithë mend isha etur shumë për një gjë ashtu,,,në fillim kërkonte më shpejt, por u adaptua shpejt se më mirë është me ngadale dhe me shumë forcë. Tani jam me dyshime si të ja bëj sepse po mendoj se kjo nuk është një gjë e mirë dhu nuk pi di si të veproj.

Faleminderit për cfare do këshille që më jepni.

Be the first to comment on "Rrëfimi i plakut: studentja e urtë e ngriti pak minifundin, nuk kishte asgjë përfundi, pastaj u përshtat me ritmin e fortë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*