Sekreti që e mbaj për vete është se dua të bëhem nënë sa më shpejt të jetë e mundur

Unë jam 20 vjeç, kam qenë në kolegj për 3 vjet e gjysmë dhe pastaj gjeta edhe një punë sumë të mirë dhe një rrogë të lartë mujore. Sekreti im që e mbaj për vete është se dua të bëhem nënë sa më shpejt të jetë e mundur.

Dashnori im për një fëmijë as nuk do të dëgjojë, ai është shumë i kujdesshëm gjatë marrëdhënies me të cilin i fillova qe një kohë.

Dashnori im kohën e fundit të sillet pak më nryshe me mua dhe kam filluar edhe të dyshoj sepse une po kërkoj ta kem një fëmijë, por ai po refuzon dhe është i vendosur për këtë punën e fëmijës dhe po mendoj se ai edhe do të ndahet nga une shumë shpejt, kështu që kam vendosur ta kem një fëmijë për veten time. Kush do që mendon s mund ta bëjmë një fëmijë më shkruani në pr1vat pasi ta keni marrur shënimet e mija sekr3te në mbarim të reklåmës menjëher këtu poshte. Sa i përket fëmijës une kujdesem dhe nuk kërjoj asnjë gjë pre juve,,,vetëm në qoftë se ju e kërkoni ta mbajmë së bashku përndryshe gjitha tjerat kujdesem une.

Be the first to comment on "Sekreti që e mbaj për vete është se dua të bëhem nënë sa më shpejt të jetë e mundur"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*