Shumë pak njerez e dinë: ja cila është mosha kur femra ‘çme ndet’ po nuk kreu marredh enie..!!

Ndoshta pjesa më e madhe do të mendojnë se bëhet fjalë për vajzat e reja që janë rreth të 20-tave, por jo!

Zbulime të shumta kanë dalë në përfundimin se femrat janë shumë më të interesuara për s.e.ks, në të 30-tat dhe 40-tat e tyre. Edhe pse këto ishin rezultatet, hulumtuesit gjithashtu kanë vënë re se tek femrat e kësaj moshe në krahasim me të kaluarën ka rënë shumë siguria në shtrat.

Si pasojë e frikës nga menopauza e hershme, gratë bëhen më të frustruara dhe duan më pak s.e.ks, por përsëri dëshira për marrëdhënie dominon tek mosha 30-40 vjeç.

Pothuajse 75 % e femrave të anketuara kanë qenë të frikësuara nga menopa uza dhe po e njëjta shifër e grave që kanë arritur në me.nopauzë kanë deklaruar se i ka penguar në marr ëdhënie.

Be the first to comment on "Shumë pak njerez e dinë: ja cila është mosha kur femra ‘çme ndet’ po nuk kreu marredh enie..!!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*