“Shumë zor, prindërit duhet me kuptu”, çifti nga Gjakova mes dy feve, flasin për paragjykimet familjare

Janë në lidhje tash e 6 vjet.

Si në histori të bukura dashurie, i njëjtë ishte edhe takimi i parë mes Robertina Mataj dhe Ardi Dina.

Ndonëse ajo jetonte në Zvicër, ata u njoftuan tek vendi ku punonte Ardi në Kosovë.

Mirëpo, rrugëtimi për të krijuar këtë lidhje nuk ishte aspak i lehtë për ta.

Kjo pasi Ardi është mysliman, ndërsa Robertina katolike.

Momenti më i vështirë për 26-vjeçaren ishte takimi i parë i babait të saj me Ardin.

Për më shumë këtu më poshtë:

Be the first to comment on "“Shumë zor, prindërit duhet me kuptu”, çifti nga Gjakova mes dy feve, flasin për paragjykimet familjare"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*