Si të bëni që e dashura juaj të jetë totalisht e “çmendur” pas jush

Nëntë këshilla të shkurtra për ju, për shkak të të cilave gjithmonë do të jeni në kokën e të dashures.

Kur dy njerëz kalojnë mjaft kohë së bashku, ata kryesisht e dinë se kush çfarë dëshiron. Si dhe çfarë e ek,siton tjetrin. Dhe si i pëlqen të vishet, të sillet ose çfarë t’i thotë.

Por ju mbase e dini edhe vetë se nuk është kurrë e tepërt për të mësuar disa truke të reja. Sado e mirë të jetë jeta juaj sek,su,ale, ne jemi të sigurt që, nëse asgjë tjetër, së paku, do ta pasuroni.

Në vazhdim lexoni nëntë këshillat e shkurtra:

1. Kur të bëni dashuri, ndizni dritat.

2. Mos shmangni të qenit zgjuar gjatë se ksit.

3.Kur ajo bën dush, hyni edhe ju pa njoftim.

4. Ecni lakuriq nëpër banesë.

5. Ftojeni për kafe, pastaj tërhiqeni atë në errësirë.

6. Shkruajini një mesazh se,ksi.

7. Ose edhe më papritur, disa fjalë “të nxehta” në mesazhe.

8. Ndërsa bëni dashuri, mos e pengoni zërin tuaj.

9. Përshkruani asaj skenën e sek sit që keni ëndërruar – ku, kur, në çfarë rrethanash…

Be the first to comment on "Si të bëni që e dashura juaj të jetë totalisht e “çmendur” pas jush"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*