Sipas një studimi: Gratë e “Trasha” i bëjnë meshkujt të jenë më të knaqur gjatë marrdhënjes

Edhe pse shumica e burrave fantazojnë për një grua të bukur, të hollë, të ndërtuar në mënyrë ideale, hulumtimet e fundit kanë treguar se është akoma më mirë të zgjedhësh një zonjë të shëndoshë për një partner emocional.

Pyes veten pse? Sepse burrat që janë në një lidhje me gratë topolake janë edhe 10 herë më të lumtur se ata që janë me gra të dobëta.

Shkencëtarët nga Universiteti Autonom Autonome i Meksikës ekzaminuan disa qindra çifte dhe arritën në përfundimin se burrat me të dashura të shëndosha qeshin më shpesh, ndërsa gratë e dobëta janë më të rezervuara, më të fokusuara në pamjen e tyre dhe më pak ekspresive, gjë që ndikon në marrëdhënien e tyre me partnerin.

Be the first to comment on "Sipas një studimi: Gratë e “Trasha” i bëjnë meshkujt të jenë më të knaqur gjatë marrdhënjes"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*