Ja pse: s*ksi ju bën më të zgjuar

Ndër arsyet e tjera, se.ksi ju bën më të zgjuar sepse ndihmon në uljen e st resit, i cili mund të jetë i keq për trurin.

E njëjta mori e hormoneve dhe kimikateve që ju ndezin, ndikojnë në procese të tjera të trurit që ju ndihmojnë të mendoni qartë, të rrisin kujtesën tuaj dhe të përmirësojnë aftësitë tuaja për zgjidhjen e problemeve.

Pra, mungesa e se ksit të shpeshtë gjithashtu mund të ndikojë në gjendjen tuaj mendore.

Këtu janë disa arsye të mbështetura nga shkenca pse të bësh se ks të bën më të zgjuar.

Rrit qel izat e trurit

Ju mbron nga st resi kronik

Ndihmon kujtesën tuaj

Zhvillon aftësitë analitike

Ju bën më të hapur

Be the first to comment on "Ja pse: s*ksi ju bën më të zgjuar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*