Stundenti më tha: Oj Teze, a po largohesh pak se ma qite flak,ën”

“Ne kemi një shtëpi të madhe, fëmijët janë të shpërndarë nëpër botë dhe vendosa ta liroj me qira një kat të shtëpisë.

Një “student” i ri u vendos, kështu u prezantua. kujdesesha si për djalin tim, kur gatuaj diçka, ia çoja, ai më fton për kafe dhe çaj, thjesht afrohej afër zemrës sime.

Më tha se shkollohej me forca të veta, se ishte jetim, një i rritur me një gjyshe e cila kishte ndërruar jetë së fundmi.

Një ditë unë u ktheva nga tregu, dhe ai ishtë ulur në shkallët me një palë bre,kë të holla që nuk mbulonin asgjë, e gjitha është e dukshme dhe ai po pinte një cig are.

I u afrova dhe e pyeta atë që po bën kaq i zbuluar,- më tha se shumë vapë dhe dola të freskohem pak se nuk e duroj dot këtë vapën kështu. Mua disi më humbi koncentrimi dhe vetëm e shikoja,,,i thash tani kthehem dhe ta shikoj dhomën tënde nëse bën shumë vapë, vetëm ti ndërroj rrobet.

Shkova në banjö dhe nuk e di as vetë pse, por para syve më rrinte trupi i tij prej të riu dhe kisha kohë që ndjeja nevojën e burrit, ashtu me ato mendime bëra dushi dhe u vesha edhe une me një fustan të shkurtë dhe të tejdukshëm-mendova pse të mos ja kthej edhe une njejtë.

Mora një lëng të ftohtë portokalli me vete dhe u ngjita lart në dhomën e tij,,,ai nuk ishte veshur fare, mu duk se nuk tregoi respekt apo ka në mendje tjetër gje. Edhe une me qëllim u ula këmbën mbi këmbë dhe për inat i shfaqja edhe të pas,met e mija. Ai nuk i largonte sytë fare, por e pranoj se edhe une e dëshiroja ashtu.

I kërkova të sjell nga një gotë dhe kur u ngrit në këmbe, vec se ju kishte zgjatur, i solli gotata dhe aty është vetëm një shtrat i tij,,,i mbusha gotat dhe ju afrova edhe më afër i vendosa njërën këmbë mbi këmbën e tij,,,nuk duroj dhe më tha: “Oj Tete a po largohesh pak se flakën ma qite”

Ndihej si me turp, i ri normal dhe une më e vjetër dhe me përvoj ja lshova dorën aty ku vec se nuk ja mbanin bre kët,,,u shtri, u humb i tëri i skuqur, por ja kishte qejfi normal se i vlo nte nga brenda,,,ja hoqa të gjitha dhe fillova ashtu si duhet,,, sa i kaloi pak turpi e afrova afër vetes e mësoja dhe mu dasht ti thoja me zë të lartë: “hajde më cfare po pret jam këtu dhe tregoje veten! E zgjata pak si shumë këtë histori, por kam filluar ta ndjej nevojën për te apo dikend tjetër sepse ai tani gjendet në shtëpinë e vet shkaku i pushimeve të shkollës ndërsa une e vetmuar këtu dhe po kam nevojën e dikujt,,,nëse nuk ju pengon dhe keni dëshirën mund të më shkruan1 apo të flas1m përmes numr1t që mund ta merrni pasi të ka mbaruar r3kläma këtu poshtë, menjëher.

Ju faleminderit që merrn1 mundin dhe ta shofim si do shkoj puna!

Be the first to comment on "Stundenti më tha: Oj Teze, a po largohesh pak se ma qite flak,ën”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*