Syla për Donika Gërvallën: Përfaqëson mendimin politik të Krahinës Socialiste Autonome të Kosovës në Jugosllavi

Gazetari Valon Syla përmes një shkrimi në llogarinë e tij në facebook, i ka reaguar ministres së Jashtme, Donika Gërvalla Schwarz, duke thënë se kjo e fundit përfaqëson mendimin politik të Krahinës Socialiste Autonome të Kosvës në ish-Jugosllavi.

Syla gjithashtu tha se Donika Gërvalla Schëarz është tampon zonë që të mos sulmohet Kurti.

Tutje, Syla tha se “Këta se kanë kuptuar kurrë që me themelimin e UÇK’së ka perenduar mendimi, dhe prejardhja e tyre politike”.

E në fund, Syla tha se kthimi në mendimin e tyre politik është degradim.

Më poshtë gjeni shkrimin e plotë të gazetarit Syla:

Donika Gërrvalla. Kjo patriote nga diaspora, është vetëm tampon zonë që mos të sulmohet Albin Kurti. Ajo sot është Prishtina Zyrtare. E bajshit me shnet’ mendimin politik të Krahinës Socialiste Autonome të Kosovës (KSAK), ish Jugosllavisë, edhe Enveristat e podrumave të Kosovës. Këta se kanë kuptuar kurrë që me themelimin e UÇK’së ka perenduar mendimi, dhe prejardhja e tyre politike.

Kthimi në mendimin e tyre politik është degradim. Kaq.

Be the first to comment on "Syla për Donika Gërvallën: Përfaqëson mendimin politik të Krahinës Socialiste Autonome të Kosovës në Jugosllavi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*