Syla: Si të merret kandidat serioz Bahtiri kur thotë ‘unë jam ekspert i parë në botë dhe i dytë në Europë’

Publicisti dhe gazetari, Valon Syla, e ka imituar për pak sekonda kryetarin e Mitrovicës, Agim Bahtiri, mbrëmë në T7.

Gjatë debatit të mbrëmshëm për zgjedhjet lokale të 17 tetorit, Valon Syla ka komentuar figurat e ndryshme që marrin pjesë në këto zgjedhje dhe pa dyshim që pa komentuar nuk ka lënë as kandidatin e VV’së për kryetar të Mitrovicës, Agim Bahtiri.

Syla përveç që e ka komentuar edhe e ka imituar shumë shkurt Bahtirin.

Ai ka thënë se si mund të konsiderohet kandidat serioz Bahitiri kur ai thotë: “Unë jam ekspert i parë në botë dhe i dytë në Europë”.

Më poshtë keni imitimin e Sylës.

Be the first to comment on "Syla: Si të merret kandidat serioz Bahtiri kur thotë ‘unë jam ekspert i parë në botë dhe i dytë në Europë’"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*