Të duash do të thotë të përqafosh të gjitha virtytet dhe të metat e dikujt

Dashuria nuk është vetëm të thuash dy fjalë “të dua”…

Të duash do të thotë të përqafosh të gjitha virtytet dhe të metat e dikujt.

Ndaj kur toka lëkundet nën këmbët e dikujt, bota fillon të shkërmoqet… përqafohuni fort, e më fortë dhe mos jepni…

Mbajeni dorën fort, bëhuni mbështetja e dikujt, bëhu supi për të qarë, veshi për të dëgjuar dhe shumë mirëkuptim ….

Sepse është e gjithë jeta, dhe në jetë është e rëndësishme të kesh dikë me të cilin do të ndash gjithçka ….

I thuaj të dua më shumë se jetën

Be the first to comment on "Të duash do të thotë të përqafosh të gjitha virtytet dhe të metat e dikujt"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*