Të qoftë dheu i lehtë o engjëll i vogël! Shkolla e djalit të vogël shqiptar që dha shpirt mes rrugës me familjen i dedikon fjalë që të rrëqethin

Shkolla fillore “Emin Duraku” në Shtime ka njoftuar se sot do mbajnë ditë zie, pasi nxënësi i kësaj shkolle, Yll Ramadani, vdiq të dielën në një a ks ident tra fiku bashkë me familjen.

”Shkolla jonë sot në DITË ZIE. Dje si pa sojë e një aks identi komunikacioni, Yll (Naim) Ramadani (04.01.2011), nxënës i klasës së katërt ka ndërruar jetë bashkë me familjen e tij.

Jemi të t hyer thellë në zemër, gjithë trishtim e dh imbje. Të gjithë jemi të dëshpëruar nga kjo tra gjedi, e cila erdhi pas paku jdesisë së vozitësve në rrugë! Ylli ishte nxënës i qetë, i lumtur dhe i hareshëm. Ai kishte një etje të vërtetë për të mësuar dhe i pëlqente të luante me shoqërinë e tij”, thuhet në njoftimin e shkollës.

Bëhet e ditur se me vendim të kryetarit të Komunës së Shtimes, Naim Ismajli, do të pezullohen të gjitha aktivitetet në shkollën “Emin Duraku”.

Be the first to comment on "Të qoftë dheu i lehtë o engjëll i vogël! Shkolla e djalit të vogël shqiptar që dha shpirt mes rrugës me familjen i dedikon fjalë që të rrëqethin"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*