Treni del nga binarët në aksin hekurudhor Fushë Kosovë – Prishtinë

Një tren ka dalë nga binarët në aksin hekurudhor Fushë Kosovë – Prishtinë.

Kështu ka njoftuar Mirsim Beqiri, kryesues i Komisionit për Hetimin e Aksidenteve dhe Incidenteve Aeronautike në Zyrën e Kryeministrit.

Beqiri tha se nga ky rast nuk ka ndonjë person të lënduar.
“Incident në Aksin Hekurudhor Fushë Kosovë-Prishtinë.Treni i udhëtarëve del nga binarët.Fatmirsisht pa të lënduar”.

Ai theksoi se ky udhëkryq ku ka ndodhur incidenti nuk ka pasur sinjalizim.

“Në këtë udhëkryq nuk kishte sinjalizim horizontal e as vertikat!!!”.

Klankosova.tv ka kontaktuar edhe me Policinë e Kosovës por ende nuk ka ndonjë informacion shtesë lidhur me rastin.

Be the first to comment on "Treni del nga binarët në aksin hekurudhor Fushë Kosovë – Prishtinë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*