U ndava nga burri shkaku i të riut 22 vjeçar, më premtoi krejt çka doja, por tani problemi qëndron te vajza ime,

Unë u dashurova me të dashurin e vajzës sime sapo e pashë për herë të parë.

Unë jam 47 vjeç dhe ai është vetëm 22 vjeç dhe është marrëzi të thuash se ai mund të jetë djali im, por unë thjesht u dashurova dua të them … ky është ai që E DUA. Ditët e para u ndjeva tme rrshëm, i dashuri i vajzës sime po më vritte, por kjo ndjenjë po më ndiqte vetëm ditët e para.

Pas kësaj une vetem mendoja burri im, vajza ime … etj, etj. Kjo është vajza ime që tani ka mbetur e vetme, por që nuk i intereson e kaluara fare.

I lashë gjithçka në kokë mënjanë dhe fillova të mendoj për veten time, si ta bëj veten të lumtur, si ta mashtroj dhe të plotësoj dëshirën time, FANTASY. Numri e tij sigurisht që e gjeta në telefonin e vajzës sime … ”

Pas disa bisedave filluam edhe takimet tona dhe për mos ta zgjatur më shumë, une jam ndarë prej burrit, por ai ma dha edhe vajzën tonë me vete, thjesht ai nuk deshi të kujdesej per vajzën tonë. Edhe më e keqja se edhe ky ish dashnori i vajzes tani me kushtëzon që vajzën nuk do ta mbajme ne pasi të martohemi, më ka dhënë vetëm edhe 5 ditë afat ti kthej përgjigjen.

Jam në dyshime si të vendosi për të ardhmen time, por edhe të vajzes time,,,po mendoj se më mirë është që të ja gjej një të dashur tjetër vajzës time dhe secila të shkoj me dashnorin e vet. Nëse mendoni se keni një shok apo mik që mund të kujdeset për vajzën time ajo është 22 vjeqare dhe e gatshme të shkoj tek kush do mashkull,,,merreni numr1n tim ose të vajzës sime ne hapsirat ku shkruan SP0NS0RED dhe na shkruani kur të keni mundësi, në mos më shumë na jepni ndonjë këshillë si të veprojmë,,,sepse edhe nuk po don me ja pa syt ish-dashnorit që ja mora unë(e di se kam bërë shumë gabim,,,e po nuk di si të ja bëj tani). Më shkruani, më jepni mendimet e juaja gjithmonë mbetet vetëm mes neve.

Be the first to comment on "U ndava nga burri shkaku i të riut 22 vjeçar, më premtoi krejt çka doja, por tani problemi qëndron te vajza ime,"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*