U Nisën për pushime në Kosovë, e gjithë familja shuh et në Serbi…

Një familje nga Fushë Kosova e cila ishte duke udhëtuar për në Kosovë për t’i kaluar pushime verore është aks identuar sot në kufi me Serbinë konkretisht në Raç.

Mësohet se v iktimat janë anëtarë të së njëjtës familje që po udhëtonin nga Kosova.

Paraprakisht raportohet se kanë ndërruar jetë dy prindërit dhe dy fëmijët e së njëjtës familje, ndërsa ka mbetur i p lagosur rëndë një fëmijë tjetër i m itur.

Be the first to comment on "U Nisën për pushime në Kosovë, e gjithë familja shuh et në Serbi…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*