U pa dhe kjo! I ndizet llamba e kuqe Xhuzepes, në mes të emisionit u çua dhe tenton të ashtu Shqipen, mezi ia hoqën….

Në “Përputhen+40” Giuseppe tentoi të puthte Shqipen në buzë, pasi i tha “Do që të të puth tani?”. Mirëpo, pas disa te ntativa që shkaktuan shumë të qeshura në studio, ai u dorëzua.

Shqipja nuk e lejoi ta puthte, duke e larguar me duar. “Nuk ke bërë shkollën për të më puthur”, i tha ajo.

Kujtojmë se dyshja kanë dalë bashkë në takime dhe Giuseppe ka shprehur pëlqimin e tij për të.

Be the first to comment on "U pa dhe kjo! I ndizet llamba e kuqe Xhuzepes, në mes të emisionit u çua dhe tenton të ashtu Shqipen, mezi ia hoqën…."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*