U zngënjeva nga ish burri, kam banesën në Frankfürte më shumë se 8 vite jetoj e vetmuar

Në fillim krejt ishte në rregull por me kalimin e kohës ish burri filloj të mirrej me punë jo të mira, në fakt ai edhe më heret edhe ishte marr me ato punë, por që une nuk kisha njohuri fare.

Ne u njohëm përmes familjeve dhe normal me vetëm dy takime edhe nuk munda ta njoh më shume. Pranova të martoheshim dhe ai më mori në Gjermani pikërisht në Frankfurt. Atje edhe qëndruam bashk për disa muaj dhe ai filloi të mos vinte në banesë me javë të tëra dhe unë mbesja vetëm.

Kështu kaluan afër dy vite dhe ne u ndamë përfundimisht,,,isha shumë e zhgënjyer nga dështimi që bëra dhe tek tani kam vendosur që ta takoj dikend që nuk është i njejtë me ish burrin dhe ju kisha lutur që njerëzit si ai mos të më shkruajn sepse nuk dua të dëshpërohem përsëri në jetë.

Unë jam shumë e sinqert, e dashur dhe e butë shpirtërisht, prandaj ju kisha lutur të mos më lëndoni përsëri pasi një herë kam dështuar, por jo me fajin tim më besoni. Tani jetoj e vetmuar në banesën time dhe nuk kam fëmijë, kështu që nuk më pengon në keni qenë i martuar dhe nëse keni fëmijë, vetem se dua që edhe une ta kem së paku një fëmijë sepse i dua shumë. Edhe ju nëse i keni fëmijët e vegjël lirisht mund të jetojnë me neve bashk deri sa ata ta vazhdojnë jetën e tyre.

Ju premtoj se do të kujdesem për shkollimin e tyre deri sa ata ta kan nevojën për para. Ndoshta dikush edhe mund të më thotë se nuk duhet të kujdesem për fëmijët e huaj, por une mendoj se nëse e dua dikend më zemër atëherë edhe fëmijët do ti dua edhe më shumë.

Pres mendimet e juve si do që ju e mendoni të shpreheni lirisht dhe dua mendim edhe të njerëzve tjerë. Jeni të mirë se ardhur në jetën time të re dhe besoj të jet e lumtur më në fund.

Be the first to comment on "U zngënjeva nga ish burri, kam banesën në Frankfürte më shumë se 8 vite jetoj e vetmuar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*