Une isha 18 dhe isha në lidhje me një djalë 7 vite më të vjetër. Më tha jam zhytur në borgje dhe kërkoj nga une ti ndihmoja për ti paguar borgjet e tij

“Ishte pranverë, më saktësisht në fund të majit. Unë isha vetëm 18 vjecare në atë kohë dhe isha në një lidhje me një djalë 7 vjet më të madh.

Kjo ngjarje ndodhi në qytetin tonë të vogël ku gjithçka dihet dhe dëgjohet shpejt.

Një në mbrëmje ai erdhi në panik dhe kur e pyeta se çfarë ka ndodhur? Ai tha se ishte rrahur nga disa njerëz të cilëve u kishte borxh shumë para, dhe megjithëse nuk pashë asnjë gjurmë të vetme të një përleshje mbi të, nuk e di pse, e besova dhe e pyeta se si kishte në plan të nxirrej bga borgjet.

Pastaj më pyeti nëse isha gati të bëja diçka për të në mënyrë që ai të shpëtonte nga borgjlinjët.

Unë thashë me lot në sy se nuk ka rëndësi se çfarë bëj, vetëm për ta parë atë të lumtur. Ai mezi e priste atë dhe më tha se ai gjeti një shans të madh të kthente borgjet e veta dhe se do të na mbesin edhe shumë para për të shkuar në det muajin tjetër, dhe pastaj më në fund më shpjegoi se çfarë duhet të bëja … ”

Ai kërkoj nga une që të bëja marrëdhënje me burra të ndryshëm e edhe disa pleq që kërkonin ta bënin qejfin e tyre duke më shfrytëzuar mua për knaqësitë e veta. Në fillim më vinte inat, por edhe turp e nganjëher më qëllonte ndonjë nga ata që nuk mund e përballoja, por duhej të qëndroja dhe nga inati edhe nuk bërtisja fare deri sa ata e bënin qejfin e tyre. Ish dashnori mua nuk më jepte as edhe një cent të vetëm,,,të gjitha i merrte për vete,,,për mua asgjë.

Pas një kohe ai u bur,gos dhe mori një dënim të madh dhe une mbeta e vetme edhe nuk largoheshin klientët që kishte siguruar ai. Ata vinin dhe tani më jepnin paratë te une dhe kështu e përmirësova gjendjen time me para dhe fillova të zbukurohesha e edhe ata që kishin dëshirën të më kenë në dorën e tyre shtoheshin edhe më shumë. Pas gjithë kësaj mua më mbeti thuaja si profesion që ta bëj këtë zanat dhe ende kam shumë oferta nga njerëz të ndryshëm,,,Nëse jeni të interesuar ju mund ta shikoni tru,pin tim në njërën nga vendet kus shkruan SP0NS0RED dhe pas1 të mbaron reklåmä kam v1deon time për juve ta shikoni se a ju pëlqej apo jo?,,varet nga shija e juaj krejt kjo.

Be the first to comment on "Une isha 18 dhe isha në lidhje me një djalë 7 vite më të vjetër. Më tha jam zhytur në borgje dhe kërkoj nga une ti ndihmoja për ti paguar borgjet e tij"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*