Unë isha në parkingun pas pallatit me shokun e djalit, ndërsa burri im më priste në apartament

Martesa ime nuk ka qenë e mirë për një kohë të gjatë, gjithmonë të njëjtat gjëra, burri im nuk më kushton vëmendje, më fyen, etj.

Fillova të mendoj për shokët e djalit tim. E dija që nuk ishte mirë kur fillova t’i kërkoja në internet dhe të shikoja profilet e tyre në faqet e Facebook.

Ishte një që erdhi me të tjerët dhe vura re që ai më shikonte shumë dhe shpesh më fliste. Ai dukej se më donte. Ishte një film në TV që kishte një skenar të ngjashëm dhe që më bëri të mendoj për veten time.

Ne folëm një herë ndërsa të tjerët ishin lart, dhe pastaj ai filloi të fliste për të dashurën e tij është * x, se si ajo nuk bën asgjë, vetëm shtrihet, ai tha që shumë më tepër bëjnë në filma por,,nog,rafikë, dhe unë i thashë, zemër, ajo është e re dhe e papërvojë, kur të piqet do të dijë shumë më tepër…Dhe kështu duke biseduar ai më shikonte me një sy tjetër dhe une i propozova të i mësoj disa gjëra dhe ti bëj me të dashurën e tij,,,Ai pranoi dhe unë si me përvojë fillova ngadal dhe me shumë kujdes ta tregoj veten time se sa e zonja jam në këto punë.

Që nga ajo ditë ne ende takohemi fshehtas dhe ai vazhdimisht kërkon ti bëj gjëra të reja dhe ndjehemi shumë të knaqur, por e rruës do të ishte sikur ta gjeja një person më të pjekur dhe ti shkëmbenim përvojat e tona sa më shumë që është e mundur mes nesh.

Be the first to comment on "Unë isha në parkingun pas pallatit me shokun e djalit, ndërsa burri im më priste në apartament"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*