Unë jam 42 vjeçare, jam fiksuar në djalin e shoqes time që është vetëm 18 vjeç. Mendova se marrëzia do të më kalonte, por ndodhi ndryshe

Unë jam 42 vjeç dhe për 2 muajt e fundit sapo jam fiksuar me djalin e shoqes time që është vetëm 17 vjeçar. Mendova se marrëzia do të më kalonte pas 2.3 ditësh, por çdo ditë mendoja gjithnjë e më shumë për të.

Dje e ftova të vinte tek unë për të më ndihmuar si diçka, natyrisht që isha vetëm, dhe sapo ai hyri në apartament … E MBYLLA DEREN DHE DIREKT I THASH SE DUA TA BEJ,ME…?!”

Ai u skuq dhe u turpërua…më tha se ende nuk e kam bërë me ndonjë femër…jam i vir.gjër më tha! Ta them të drejtën u dëshërova kur më tha ashtu, por dëshpërimi i vërtet më erdhi disa minuta më vonë…Sa po më preku ai ishte “i kryer”…Edhe tri herat e radhës i ndodhi ashtu e njejta gjë…KREJT KJO ASGJE…KATASTR0FA E VERTET ISHTE KJ0..!

Sot më ka thirrur mbi 20 herë e po ashtu edhe më ka dërguar shumë porosi me pyetjen kur do të “shihemi”, Nuk di si ta zgjidhi tani…si të veproj? Ta provoj edhe një herë, apo ta braktisi dhe të shikoj ta gjej ndonjë më të moshuar dhe ta harroj djalin e shoqes sa më shpejt që mundem. Pres mendimet e juaja dhe më shkruani pasi të mbar0N rek låmä e keni mundësin dhe më jepni ndonjë ide apo propzimin tuaj për ndonjë tak1m sa më shpejt…Nëse mendoni se keni zgjidhje për mua sa më shpejt e mos të bëj prap ndonjë marrëzi të njejtë sepse po mendoj nuk ja vlen ta provoj përsëri me djalin e shoqes time dhe ta takoj një person që është taman i gatshëm të mos zhgënjehem përsëri.

Be the first to comment on "Unë jam 42 vjeçare, jam fiksuar në djalin e shoqes time që është vetëm 18 vjeç. Mendova se marrëzia do të më kalonte, por ndodhi ndryshe"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*