Unë jam 42 vjeçare, Jetoj në Tiranë, saktësisht në një fshat të vogël afër Tiranës skaj rrugës për Durrës

“Unë jetoj në Banja Luka, më saktësisht një vend i vogël pranë Banja Lukës. Unë jam 42 vjeç. Unë stërvitem rregullisht dhe ha shumë mirë dhe jam një shtëpiake shumë e zonja.

Unë u martova me burrin tim rreth pesë vjet më parë, isha në dashuria dhe nuk më vinte mendja se çfarë ishte ai kishte një martesë pas tij dhe një djalë të quajtur Endri, i cili mbush 22 vjeç këtë vit.

Një të premte, në fund të të gjithë punëve, u ktheva në shtëpi dhe pashë që askush nuk ishte në shtëpi. Shkova në banjë dhe shkova të bëja dush. Kam vënë re … ” se dera ishte e hapur dhe Endri më shikonte nga prapa derës, deri sa une mendova se askush nuk është në shtëpi dhe nga aty me erdhi dëshira se edhe une kam nevoje për ndonjë mashkull të ri ose që është i mbajtur nga trupi.

Ai më shikonte fshehurazi, por me vie keq prej tij sepse po mendoj se është një gjë e keqe të ja bëj qejfin atij dhe ta tregoj të drejtën edhe une ja kam par dhe e ka të vogël dhe nuk do të mund ti knaq dëshirat e mija dhe kam menduar ta gjej një mashkull të huaj e jo të bëjë aso punë brenda shtëpise. Une mund të dali her pas here edhe në Tiranë e nganjëher edhe në Durrës, por ju lutem të jeni korrekt dhe mos të ma keq përdorni vullnetin tim,,,Në njërin nga haps1rat që shkr uan SP0NS0RED ju mund të më shkeuani pri,vat ose edhe porosi dhe ta bëjmë me dëshir dhe mbetet mes neve sepse dua ta ruaj nderin e burrit.

Be the first to comment on "Unë jam 42 vjeçare, Jetoj në Tiranë, saktësisht në një fshat të vogël afër Tiranës skaj rrugës për Durrës"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*