Unë jam një grua në moshë 45 vjeçe. Para nja dy netësh pata një bisedë të nxeh,të me një fqinj që është

Unë jam një grua në moshë, jam 45 vjeç dhe jam e martuar e pa lumtur. Para nja dy netësh pata një bisedë të nxehtë me një fqinj që është moshatar i vajzës time, shumë i ri, por i pa turp fare.

Vajza ime ishte shtrirë pranë meje dhe shikonte një dokumentar duke menduar se po shkruaja me ndonjë të afërm, dhe unë po shkruaja marrëzi të paparë dhe po i dërgoja fotot e mia të nxeh,ta një djali që është bashkëmoshatari i vajzës sime.

Asnjëherë në jetë nuk jam ndjerë kaq mirë, Nxehtë, e fuqishme… në ato momente kur prisja mesazhin e fqinjit, gja ku më vlonte, sikur të isha 15 vjeçare.

Në ato momente nuk mendoja për pasojat dhe i thash: zbrit poshtë në bodrum sa më shpejt. Sa nuk më dilte zemra nga vendi nga të rrahurat e zemrës, më vlonte brenda. Vajzën e kishte zënë gjumi duke shikuar televizorin dhe pa bërë zhurmë zbrita në bodrum. Aty ishte ai djali i gatshëm duke më pritur dhe nuk e ndërruam as edhe një fjalë të vetme. U përkula në gju,një, por ai donte atë që e prisja sa më shpejtë. O njerëz si ishte ato mmomente sikur të isha vajzë e re. Ai më ktheu në kohët më të mira, më të knaqshme që kam pasur.

Tani u bëra si me huje dhe po ma kërkon edhe trupi e mendja po më rrin vetëm aty dhe ta përsëriti edhe me ndonjë tjetër që është pak më i moshuar dhe me përvojat e duhura. Jam në pritje të ndokujt që i din rendin asaj pune dhe që është i fshehur sepse nuk dua ta prishi familjen time…vajza ime mund të mos e pranojë. Vajzën e kam të urtë dhe nuk e pengoj aspak në jetën e saj.

Be the first to comment on "Unë jam një grua në moshë 45 vjeçe. Para nja dy netësh pata një bisedë të nxeh,të me një fqinj që është"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*