Unë jam një grua në moshën 45-vjeçare. Mbrëmë pata një bisedë të nxe,htë me një fqinj që është vetëm 18 vjeç

Burri im ishte shtrirë pranë meje dhe shikonte një dokumentar duke menduar se unë po shkruaja me një shoqen time.

Në fakt unë po shkruaja budallallëqe që nuk i kam bërë kurrë deri më tani. E hapa këtë fejsbukun të cilin burri im nuk ka dijeni se është i imi dhe fillova të shkruaj me një djalin e fqinjit dhe ai në fillim të bisedës nuk e dinte se fliste me mua.

Dhe kështu gjatë bisedës vetëm sa ngritej temperatuara ime dhe e tij edhe më shumë se normal ai djal i ri dhe me shumë dëshira të provoj eksperienca të reja. Filluam të shkëmbejmë foto për njëri tjetrin dhe kjo përvojë më humbi fare sepse edhe kishte se cfarë të dërgonte te unë për të shikuar. Ai më niste foto pas foto dhe unë vetëm i shikoja dhe nd1zesha së shikuari,,,e kishte të madh e të trashë sa mos ta njihja se është ai në ato foto nuk e kisha besuar se ka djem me ato përmasa, mbeta e habitur dhe shumë e ndezur. Tani nuk di cfarë të bëjë ta vazhdoj apo ta gjej ndonjë burrë më të moshuar,,,ketu pasi të mbaron publ1citet1 menjëher këtu në fund të letrës time nëse je i interesuar më shkruaj dhe do ju përgjigjem,,,të bëj përvoja të reja dhe të bëjmë këso bisedash e pse jo edhe takime sekrete.

Be the first to comment on "Unë jam një grua në moshën 45-vjeçare. Mbrëmë pata një bisedë të nxe,htë me një fqinj që është vetëm 18 vjeç"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*