Unë jetoj me nënën time. Jam 18 vjeçare dhe nuk mund të duroj më. Ne nuk kemi as televizor në shtëpi. Dua një njeri të pasur për të ndihmuar veten dhe nënën time

Unë jetoj me nënën time. Unë jam 18 vjeçare dhe nuk mund ta duroj më. Ne nuk kemi as televizor në shtëpi. Duhet të martohem me një njeri të pasur për të ndihmuar veten dhe nënën time.

Ju lutem mos më gjykoni si një e dalur nga rregulat sepse ende nuk më ka prekur ndonjë dorë e huaj dhe jam ashtu si më ka lindur nëna ime.

Unë jetoj vetëm me nënën time pasi babai ka ndëruar jetë ka disa vite dhe ne kemi jetuar ashtu si kemi mundur vetëm e vetëm që ta ruajmë nderin tonë dhe nderin e fisit.

Ne kemi këtu një shtëpi të vogël, por kemi zemër të madhe e të pastër. Nëna ime është 50 vjeçare dhe ku do që të shkoj dua ta kemi me vete sepse ajo u kujdes për mua kur une isha e vogël dhe nuk dua ta braktisi kurrë deri sa ajo është në jetë.

Ju mund edhe të më jepni komente negative se askush nuk do të kujdeset për nënën time, por une jam e zonja vet dhe do të punoj që të kujdesem edhe për nënën time edhe për fëmijët tanë që do ti kemi.

Be the first to comment on "Unë jetoj me nënën time. Jam 18 vjeçare dhe nuk mund të duroj më. Ne nuk kemi as televizor në shtëpi. Dua një njeri të pasur për të ndihmuar veten dhe nënën time"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*