Unë u ktheva nga puna dhe gjeta gjeti tre fëmijët në oborrin e shtëpisë, ata ishin ende me pizhame dhe unë gjeta gruan time në dhomën e gjumit dhe ate

Kjo është një histori e mahnitshme në të cilën çdo grua do ta gjejë veten! Por burrat gjithashtu duhet ta lexojnë.

Burri u kthye nga puna dhe i gjeti tre fëmijët e tij në oborrin e shtëpisë, ata ishin ende me pizhame.

Ata po luanin në baltë me kuti bosh ushqimesh dhe mbeturinat ishin shpërndarë kudo. Dera e makinës ishte e hapur, ashtu si dhe dera e shtëpisë.

Qeni nuk ishte parë askund. Në korridor kishte edhe më shumë kaos. Drita ishte e fikur dhe kishte gjëra të rrudhura pranë murit. Në dhomën e ndenjes, radio zërin deri në fund, dhe dhoma ishte plot me lodra dhe rroba të shpërndara.

Në kuzhinë ai gjeti një lavaman të mbushur me pjata të ndyra. Mbetjet e mëngjesit ishin shpërndarë në tavolinë dhe dera e frigoriferit ishte hapur. Ushqimi i qenve ishte shpërndarë në dysheme dhe një grumbull rëre qëndronte para derës. Burri nxitoi shkallët, duke shkelur lodrat dhe një tufë rrobash të tjera, në kërkim të gruas së tij. Ai ishte i frikësuar se diçka nuk i kishte ndodhur?

Ai vuri re ujë në dysheme, që dilte poshtë derës së banjës. Ai vështroi brenda dhe u shtang nga rrëmujat: një grumbull peshqirësh të lagur, sapun, shkumë dhe përsëri shumë lodra të shpërndara në dyshemenë e lagur. Disa metra letër higjienike mbulonin guaskën e tualetit dhe pasta e dhëmbëve ishte lyer në derë dhe pasqyrë.

I panikosur nga frika, ai nxitoi të hynte në dhomën e gjumit me një hap të shpejtë! Ai hapi derën e dhomës dhe pa gruan e tij, të mbështjellë, të shtrirë në shtrat.

Ajo ishte me pizhame duke lexuar një libër. Ajo shikoi burrin e saj dhe buzëqeshi pak.

Ajo e pyeti si i kaloi dita. Burri ishte i frikësuar dhe i hutuar.

Ai e pyeti gruan e tij: “Çfarë ndodhi këtu?”

Ajo qeshi përsëri dhe u përgjigj:

“Çdo ditë, kur kthehesh nga puna, më pyet se çfarë bëj tërë ditën qe une në shtëpi, kështu që me thua pse me thua se jam e lodhur. A është kështu? ”

“Hmmm, ashtu është”

“Epo, unë nuk bëra asgjë sot”, u përgjigj gruaja dhe vazhdoi të lexonte librin e saj.

Be the first to comment on "Unë u ktheva nga puna dhe gjeta gjeti tre fëmijët në oborrin e shtëpisë, ata ishin ende me pizhame dhe unë gjeta gruan time në dhomën e gjumit dhe ate"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*