Vali Corleone i mër zitur, tregon se i ka ngordhur macja e tij 20 mijë dollarëshe

King Valentino Corleone i ci është liruar para disa ditësh nga parabur gimi ka folur për përvojën e tij në bu rg.

Ai në Express Rozë ka treguar se është i mërzitur për një ngjarje që i ka ndodhur maces së tij, që ai thotë se kushton 20 mijë euro.

“Macja ime është e racës Leopar “Savana cat”, ma e shtrenjta në botë, 20 mijë dollarë. Në lagje i ishin afruar 7 qenë dhe me të 7 ishte duke ba luf të, po të ishin 2-3 i kishte mytë po me 7 pak problem”, shprehet ai.

Be the first to comment on "Vali Corleone i mër zitur, tregon se i ka ngordhur macja e tij 20 mijë dollarëshe"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*