Valon Syla: Priti tash Gërrnaqët e diasporës kur të vijnë me na kallxu si me punu! (Video)

Flet Valon Syla, i njohur me humrorin e tij edhe sa i perket diaspores tone qe shpesh here e ka thumbuar.

Ai që e ka lënë Kosovë që 20 vjet e ma shumë tani ka mëson se qysh duhet ne me punu këtu.

-ka rrejtë, mbarë e mbrapsht për me i marrë do letra

-sot del prej Minhenit dhe moralizon

-Ai tjetri i cili e ka një gru këtu me tre fëmijë dhe një plakë gjermonkë për letra

-ma n’ zor është diaspora nga gërnaçat se na! Këto dhe shumë mendime të tjera nga Valon Syla mund të përcjellni në v1deon këtu më poshtë

Be the first to comment on "Valon Syla: Priti tash Gërrnaqët e diasporës kur të vijnë me na kallxu si me punu! (Video)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*