Vera (35), dua ta takojë një person që është kurreshtar i madh: vitet nuk kan rëndësi

Unë jam duke kërkuar një burrë që do të martohet me të në të ardhmen, sepse tani për tani i kam disa punë që duhet ti rregulloj ,aktualisht, sepse tani jam studente. E di se ju mund të mendoni se unë po gënjej, por jo sepse tani së voni e kam filluar fakultetin në një institucion privat.

Tani mund të ndërtojmë një marrëdhënie dashurie, mund të takohemi personalisht, mund të dashurohemi në jetën reale.

Ne mund të bëjmë dashuri sa here që keni vullnetin për ta bërë. Nëse merremi vesh, mund të martohemi afërsisht pas dy vjete. Unë jam duke kërkuar për një burrë të pjekur, jo një djalë të ri. Duhet të kem një organizëm të qëndrueshëm(të fortë më thjesht ta them, një sens humori, duhet t`i duaj familjen dhe fëmijët e mi sepse dua të kem fëmijë në të ardhmen.

Kam filluar studimet vetëm e vetëm që unë të kujdesem për fëmijët në të ardhmen së bashku me kush do që është fati im për të ardhmen dhe vërtet nuk jam ka zgjedh bukuri e as pasuri por karakter të mirë dhe të fortë.

Be the first to comment on "Vera (35), dua ta takojë një person që është kurreshtar i madh: vitet nuk kan rëndësi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*