Vetëm burrave të martuar në internet ju dal zhve,shur në kamerë për arsye se ata janë më të sigurt

Anxhelina tridhjetëvjeçare ka një hobi shumë të pazakontë-ajo gjen burra të martuar vetëm në internet dhe zhvi,shet bashk me ata kamerës. Anxhelina erdhi në këtë vendim sepse më parë kishte korresponduar me djem të rinj dhe beqarë me të cilët ndezi edhe kamerën, kështu që ajo pati një përvojë të keqe.

-Unë ndez kamerën për të gjithë, nga 20 e tutje, dhe pas disa ditësh bisede, ndez kamerën në një version pak më të lirë. Kjo është normale për mua, pse jo? Nëse ata tashmë po më dërgojnë fotot e tyre më të lira dhe ndezin kamerën, gjë që as unë nuk do t’ua bëja atyre.

Problemi lindi sepse takova një djalë 25-vjeçar i cili e kishte shumë të madh. I ndez kamerën e tij që të mund të më shihte edhe unë laku riq kështu që ai do të më besonte mua sepse unë me të vërtetë doja të isha me të drejtpërdrejt. Isha e sinqertë dhe vërtet e etur. Sidoqoftë, ai përfitoi nga kjo, më filmoi dhe postoi v1deon time në internet. Unë isha objekt i talljes, por ofertat e njohjeve ishin më të mëdha. Tani këtë veprim e bëj vetëm për ata që janë të martuar nëse keni qejf merreni Fejsin tim në njërën nga hapsirat ku shkruan SP0NS0RED,,,dhe bëjmë qejfin ku Pastaj mendova mirë. Djemtë e martuar janë padyshim më të sigurt dhe më të përballueshëm për mua. Asnjë person i martuar nuk duhet të bëjë veprime të tilla kryesisht për veten e tij. Kështu që tani unë ua ndez kamerën vetëm burrave të martuar. Ajo që është e sigurt është e sigurt. – thotë Anxhelina.

Be the first to comment on "Vetëm burrave të martuar në internet ju dal zhve,shur në kamerë për arsye se ata janë më të sigurt"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*