(Video) Pamje që të rrëqethin shpirtin, rrufeja bie mbi ndërtesën e lartë, dëgjohem thirrje: O Zot im ç’është kjo që na bëre

Rrufeja ndriçoi qiellin mbi Benidorm në dy skena spektakolare por potencialisht të r rezik shme.

Dhe një g odit je e tillë besohet të jetë një shkak i mundshëm i një zja rr i që s hp ërtheu në çatinë e ndërtesës 26-katëshe në Benidorm të Spanjës, shkruajnë mediat e huaja.

Zja rrfikësit krahinorë, të vendosur në Parkun Benidorm, u mobilizuan rreth orës 12.15 të mëngjesit më 25 prill. Tri ekipe dhe makina zj arrfikëse u mbështetën nga P olicia Lokale e Benidorm për të marrë zjarr fikësit në vendin e ngjarjes sa më shpejt të ishte e mundur.

Me të mbërritur, Shërbimet e Urgjencës shpejt zbuluan se zj arri në çatinë e ndërtesës ishte përhapur në njehsorë individualë të gazit dhe zjarrf ikësit në bashkëpunim të ngushtë me personelin e Po licisë Lokale ‘kontrolluan shpejt flakët’.

Nuk është konfirmuar zyrtarisht, por dyshohet se shkaku i zjarrit ishte një god itje rrufe e cila mund të ketë goditur një strukturë metalike në majë të ndërtesës së lartë 86 metra.

Be the first to comment on "(Video) Pamje që të rrëqethin shpirtin, rrufeja bie mbi ndërtesën e lartë, dëgjohem thirrje: O Zot im ç’është kjo që na bëre"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*