Video që ka përlotur botën! Qeni endacak qan me lot kur një grua e panjohur i jep ushqim

Video e një qeni e ndacak në Kinë është bërë virale në të gjithë botën. Një grua e ka u shqyer qenin me salçiçe dhe në m omentin që ajo po ia jepte, qeni është l otuar. Të gjithë shikuesit e kësaj video kërkojnë që këtij qeni t’i o frohet një shtëpi dhe d ashuri, pasi i ka pr ekur të gjithë.

Qeni e ndacak ndodhej në një park në qytetin e Jinzhong, Kinë dhe pa mjet tregojnë se ai qëndronte në këmbët e pasme dhe me putrat e përparme kërkonte ushqim.

E njëjta grua shkon sërish të nesërmen në park dhe qeni e njeh. Ai vrapon drejt saj për ta pë rshëndetur duke tundur bishtin.

Be the first to comment on "Video që ka përlotur botën! Qeni endacak qan me lot kur një grua e panjohur i jep ushqim"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*