Violetë Kukaj ndryshon flokët, tashmë nuk njihet fare

Sa shumë i shkon ky ndryshim në flokë Violetës

Violetë Kukaj kohëve te fundit është një rikthyer fuqishëm në skenën muzikore.

Me pozat e shumta që publikon për ndjekësit, ajo merr vëmendje dhe qëndron gjithmonë në krye të mediave rozë.

Duke qenë e dalluar në stilin e saj, Violeta gjithmonë duket si vajzë e re dhe ua kalon të gjitha femrave.

Këtë herë, në imazhin e publikuar, ajo shihet që ka ndryshuar nuancën e flokëve.

Be the first to comment on "Violetë Kukaj ndryshon flokët, tashmë nuk njihet fare"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*