Voton Fjolla Morina: E kom mendu me ju fut politikës, por…

Edhe Fjolla Morina ka votuar gjatë ditës në Fakultetin e Filologjisë në Prishtinë.

Këngëtarja ka treguar se këtë periudhë po e kalon pranë familjes së saj.

“Njerëzit e fortë gjithmonë kalojnë gjëra shumë të mdhaja në jetë, ata qe jon te fort i tejkalojne”, tha ajo në T7.

“Ka raste qe e kam menduar, por më mirë jo. Ndoshta mundet me ndodhë ndonjëherë më vonë, pse jo. Obligimin tim e kryjta, dhe shpresoj që ka mu bo një shtet shumë i fortë se Shqipëria”, tha ajo duke qeshur.

Sa i përket jetës së saj private, këngëtarja në këtë moment nuk zgjodhi të fliste.

Be the first to comment on "Voton Fjolla Morina: E kom mendu me ju fut politikës, por…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*