Vucic nga kazerma e Rashkës: Nëse NATO nuk do të reagoj, do ta bëj Serbia- ata i kanë 24 orë kohë

Presidenti i Serbisë, Aleksandër Vucic, është paraqitur në konferencë për media nga kazerma ushtarake në Rashkë, duke përdorur gjuhë kërc ënuese ka thënë se nëse NATO nuk do të reagon, do të jetë Serbia që do të reagoj.

Vucic në paraqitjen e tij para mediave nga Kazerma e Rashkës, i cili me plotë pompozitet ka udhëtuar me helikopter nga Beogradi, ka kërcë nuar me deklarate pas aksionit të Polìcisë së Kosovës në Veri të Kosovës.

Vucic ka përdorur gjuhë kër cënuese, duke thënë se nëse NATO nuk reagon, Serbia do të hy me trupat e saj ushtarak në Kosovë.

“Vucic tha se nuk do të hyjë me trupa të saj në Kosovë por do të presin 24 orë në rast të përndjekjes. Nëse NATO nuk do të reagoj Serbia do të reagoj.”, tha Vucic,

Ai shtoi se ka biseduar me Lajcak dhe ia ka thënë atë se çfarë mendon.

Be the first to comment on "Vucic nga kazerma e Rashkës: Nëse NATO nuk do të reagoj, do ta bëj Serbia- ata i kanë 24 orë kohë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*